A Rendszerbarát KFT jogelődjét, a Rendszerbarát BT-t azzal a céllal alapítottuk, hogy teljes körű és professzionális megoldásokat biztosítson partnerei részére a számítástechnika-, a telekommunikáció, az irodatechnika, valamint a strukturált- és gyengeáramú kábelezés területén. Az azóta eltelt évek és a kiterjedt megrendelői hálózatunk is azt mutatja, hogy a kis- és nagy megrendelők egyaránt felismerték, a rendszerben való gondolkodás nyújtotta előnyöket, mely a munka kiváló minőségével párosítva cégünk alapvető filozófiáját tükrözi.

Szolgáltatási tevékenységünket, tudásunkat és kapcsolatrendszerünket folyamatosan bővítjük, hogy a minél teljesebb körű szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek a végzett szolgáltatások színvonalának állandó magas szinten tartásával. Szeretjük minden napunkat azzal a tudattal zárni, hogy ügyfeleink megbíznak bennünk, és tudják, ha munkájuk során szükségük van a megfelelő eszközre vagy szolgáltatásra, azt a lehető legrövidebb időn belül, a lehető legelőnyösebb konstrukcióban eljuttatjuk hozzájuk

Partnereinkkel hosszú távú korrekt kapcsolat kiépítésére törekszünk. Ennek érdekében a távlati felhasználói igények képezik ajánlataink elkészítésének alapját. Munkatársaink magas szintű képzettsége nyújt garanciát arra, hogy a problémákra átfogó korszerű megoldásokat nyújtsunk.

Számítástechnikai szolgáltatások


- Igények felmérése
- Rendszerterv készítése
- Egyéni, feladatra szabott konfigurációk összeállítása
- Rendszerfelügyelet

Ügyfeleink igényeinek megfelelően, a feladatot elemezve megtervezzük a feladatra legoptimálisabb ár/érték arányú számítástechnikai rendszert, majd a terveket az ügyféllel egyeztetve megvalósítjuk. Minden új rendszernél tervezésnél figyelembe vesszük az adott technológia fejlesztési irányvonalait, így mindig értékállóságot és maximális kihasználhatóságot szem előtt tartva tudunk tervezni.
Fontos számunkra, hogy ügyfeleink a kisebb irodatechnikai kiegészítők megrendelése esetén is érezzék, hogy Ők állnak a középpontban, illetve a sokmilliós nagyságrendű hálózati rendszerek tervezésénél sem kerül a megvalósítás leegyszerűsítésre.
A biztonság legalább annyira fontos, mint a megbízható, a vevő igényeinek megfelelő működés, így kiemelt szerepet kapnak Linux alapú megoldásaink. A Linux alapú rendszerek mellé rendszerfelügyeleti szolgáltatást biztosítunk.

Kábel TV-s hálózatok


- Nagyfrekvenciás rendszerek tervezése
- Házhálózati és vonali KTV rendszerek teljes körű kivitelezése
- KTV hálózatok teljes körű üzemeltetése

A nagy megrendelők körében is bevált és elfogadott LodeData Co. tervezőprogramja segítségével, jelentős gyakorlati tervezési tapasztalattal, minden paraméterre kiterjedő nagyfrekvenciás tervet készítünk.
Nagyfrekvenciás tervek alapján a megrendelő által elvárt minőségű elemek beépítésével teljes körűen kivitelezünk házhálózati, léges és alépítményes KTV hálózatokat, melyek eleget tesznek a legszigorúbb vonatkozó szabványoknak és a korszerű digitális televíziózás követelményeinek is
Az általunk épített hálózatokhoz teljes körű üzemeltetési szerződést kínálunk partnereinknek, az előfizetői problémák megoldását is beleértve.

Strukturált hálózat építés


- Strukturált rendszerek tervezése
- Teljes körű kivitelezés
- Mérési bizonylatok készítése

Először számítástechnikai szolgáltatásaink részeként építettünk kisebb hálózatokat, majd ez külön üzletággá nőtt ki magát. Jelenleg a kisebb hálózatok mellett több száz végpontos hálózatokat építünk, szükség esetén optikai szakaszok, gerincek alkalmazásával. Minden elkészült rendszer átadásának része a hiteles mérési bizonylat, ami garancia a magas minőségi színvonalra.

Gyengeáramú rendszerek


- Intelligens lakások tervezése, kivitelezése
- Kaputelefon rendszerek
- kamerás megfigyelő rendszerek
- Riasztó, tűzjelző

Mivel alapfilozófiánk, hogy rendszerben gondolkodunk, szükségszerű a felsorolt gyengeáramú hálózatok egy rendszerbe való integrálása. Ez történhet szervesen, amikor egy központi vezérlőegység kapcsolja össze és vezéreli a